Varför man inte ska studera på universitet

Sitter i rummet och försöker plugga, men jag pallar inte. Orkar inte. Vill inte. Jag spyr på skolan. Ni som inte har börjat studera på Universitet, tro mig, gör inte det! Det är dyrt, du får en massa lån släpandes efter röven, du kastar bort många år av ditt unga liv på att flytta runt som en babian, du får ingen rutin i ditt liv, du får aldrig någon lugn och ro. Det är alltid plugg, plugg, plugg i dina tankar. När man jobbar kan man koppla bort arbetet. Du har gjort ditt för den dagen och du börjar inte förräns dagen efter. Men skolan finns i dina tankar HELA TIDEN.

Men nu är det bara 1 vecka kvar. 1 vecka kvar och aldrig mer skola.

Men jag stolt över mig själv, att som 23 åring bli Socionom, hallåååååå det är det väl inte många 23åringar som kan klara av, eller vad säger du brorrrsan??

Gråter blod.

Nu har jag flyttat ifrån lägenheten och är i campingrummet nu. Ja hur detta ska gå vet jag fan, 3 nätter i ett jävla rum. Det sköna är att jag har gratis internet, göttgött.

Var och handlade för en stund sen, ser jag ut som vegetarian eller? :)


Sen åt jag detta, MmMmMmmMmmmmmmmmmmm:


Såhär ser mitt pissrum ut:


Nu blir det plugg hela natta. Imorgon är det dax för sista seminariet och jag kommer även få tentan, så det blir lite hårda tider nu. Men I can fix it babe. Im the best, handsome, sexy and a real fucking handsome guy..aaaveeeeest serru.

Kungen Zlatan Ibrahimovic!


Kan man göra annat än att älska den här mannen? Va? Kan man det? Nej, jag tänkte väl det. Han kommer in i andra halvlek och gör mål på volley efter 4 minuter, han blir kungen av El Clazico.

Barcelona 1 - 0 Real Madrid

Vilken dag

Det har varit en sjukt jobbig dag idag, jag har städat rent hela lägenheten och just nu håller jag på och tvättar kläder. Måste ut från lägenheten imorgon kl 13.30 efter besiktningen. Det tråkiga är att jag inte får lämna Östersund förräns på torsdag, så jag ska bo i den där jävla råttcampingen i 3 nätter. Känns skit :( Tänk att en storhet som MIG ska bo i ett jävla litet sunket rum. Nej fyfan, det är lite skämmigt faktiskt. Men jag får hålla ut.



Sitter i tvätttstugan och väntar på att kläderna ska bli färdiga

 

Nu ska jag till Statoil och köpa lite godis till ikväll, ska passa på nu när det är halvtidsvila mellan Barcelona - Real Madrid.

 

Vi hörs sen.


Ser du vad det är?


The snow is here.

Fyfan vad tråkigt, nu ser man inte isen under och då halkar man bara och slår sig. Jag är en jävel på att ramla och skämma ut mig.


Tråkig dag, hittils.

Har suttit och pluggat hela jävla dagen, så tråkigt det är ska ni veta. Håller fortfarande på med samma artikel och den är bara så tråkig. Spyyyyyyyyyyyr.

2012 var ganska dålig faktiskt. Den var alldeles för lång (2 tim och 40 min) och extremt dålig handling, men häftiga scener måste jag säga. Jag tror att filmen en dag kommer bli verklighet. Hoppas jag inte lever då bara :)

Oh herregud vad ful man blev på bilden, därför målar jag lite snyggt över trynet.


Nu ska jag göra mig i ordning och gå ut och bila lite, röka lite och kolla på den nykomna snön här i Östersund.

Sveriges stiligaste/snyggaste kändisar

Jag gjorde ett inlägg om Sveriges fulaste kändisar, så det känns passande att även göra ett inlägg om de snyggaste/stiligaste.

Carolina Gynning - Vi måste vara stolta över att vi har en sån skönhet i Sverige. Tjejen har klass, stil, utseende och karisma.



Sibel Redzep - Rösten är utom Sveriges gränser och hon är söt som en sockerbit.



Darin - Den här killen utstrålar bara klass, klass och klass. Han är vad Danny, Ola, Erik och alla töntiga killar vara.



Agnes - Sveriges svar på Beyonce.



Måns Zelmerlöw - Pondus och en stor mogenhet.


Sveriges fulaste kändisar

Caroline Af Ugglas - Hon ser ut som ett fängelsefall


Magnus Uggla - Ser ut som en alkoholist


Kicki Danielsson - Ser ut som en fet gris.


Marlena Ernman - Ser ut som en 98 årig gammal tant.


Ola Svensson - Oh han är så ful så man nästan spyr.

Så tycker om jag Idoldeltagarna


Calle: Jihdes kommentar om Calle en tidigare fredagskväll var verkligen pricken över i:et, nämligen smutsig. Han känns som en smutsig norrlänning som kan sätta sig ner var som helst och börja pilla på sitt lössnus. Visst har grabben en bra pipa, men han är ju så otroligt tråkig. Lägg till också hans groteska utseende.

Mariette: Var tippad att stå i final redan från början, men har bara gått nerför. Har dock höjt sig ett par snäpp de senaste veckorna, men det märks att juryn inte vill ha kvar henne. Jag gillar hennes röst, men har svårt och se att hon blir en stor artist. Flator, dreads och självförtroende går inte hem hos svenska folket.

Tove: En stor favorit enligt svenska folket, visst hon är söt och har en härligt raspig röst. Hon klär sig snyggt och ser ut som en stjärna. Men hon faller mig inte i smaken överhuvudtaget.

Erik: Mmmm min favorit. Älskar hans röst!! Han får gärna gå och vinna.

Men min största, största, största favorit i årets omgång var såklart Reza! Oj oj, vilken jävla röst den tjejen har. Hon kommer få skivkontrakt och sälja stort tror jag. Hon kommer kanske inte bli en riktig konsertfavorit, men skivmässigt kommer hon sälja. Hennes röst går att jämföra med alla de stora utlandsstjärnorna.

Ikväll ryker Mariette? Calle?...mariette..calle...mariette?? Hmmmm svårt..men jag gissar på att att Calle gör dåligt ifrån sig och får lämna tävlingen.

Single ladies - dance

Jag tror jag dör av skratt. Kolla hans min de sista 2 sekunderna. Han tar detta superseriöst. Och vad har han mellan benen då? Inte fan är det hans snopp iallafall, något vitt är det..kanske hans strumpa?
Ohhhh så gullig han är...sötnos.




Och kolla på de här sexiga tjejerna =)=)=)


Lady Gaga - Bad Romance

Fasen vilken skön låt, det är nog det bästa Lady Gaga har gjort. Men det som är synd är att hon ser ut som ett smiskat arsle i ansiktet.


RSS 2.0